(0040) 784 988 988 13 Decembrie Street Nr. 94,sala 22-23 , Brasov Luni-Miercuri 10:00 - 18:00 / Marti-Joi-Vineri 10:00 - 16:00
IMG-LOGO

Despre noi

Desi scoala de soferi amatori Boss ABC a fost infiintata in anul 2004, din dorinta de a satisface cerintele tuturor elevilor,am extins activitatea prin infiintarea scolii de soferi amatori si profesionisti BOSS TRANS ABC in 2014 in Brasov, Rasnov, Sacele si Prejmer, un concept care ofera profesionalism, respect si incredere de sine pentru toti cursantii care doresc invatarea si/sau slefuirea abilitatilor de conducator auto.
In cadrul scolii de soferi BOSS TRANS ABC puteti urma cursuri de pregatire practica si legislatie rutiera pentru urmatoarele categorii: A, A2, B, C,D si CE, alaturi de instructori si lectori cu o experienta acumulata de-a lungul anilor, oferind o rata de promovabilitate foarte mare atat pentru soferii amatori cat si pentru profesionisti. 
Oferim seriozitate, calitate, profesionalism si nu in ultimul rand preturi accesibile, astfel incat dumneavoastra, elevii nostri sa fiti foarte multumiti de colaborarea si servicile scolii de soferi amatori si profesionisti BOSS TRANS ABC Brasov.


Boss Trans ABC Brasov
Te ajuta sa devi un sofer mai bun!

IMG